Неоцiнений дарунок

Александр Выженко
Неоцінений дарунок
Приймаю з Невидимих Рук.
Мені кажуть: «Твій витвір майстерний.
Ти – знавець таємничих наук».
Я ж мовчу. І сказати: вітаю,
Всіх вас, любі мої визнавці,
Я ніякого права не маю,
Бо ні крихти свого не тримаю,
Ні у серці моїм,
Ні в руці!

(З книги "Крилатий Вовк")