З тих пiр, як Край жебрацтва перейшов

Александр Выженко
З тих пір, як Край жебрацтва перейшов,
І вийшов на узгір’я Шанування,
Дарую світу радість і любов,
Собі дарую зорі і мовчання.

(З книги "Крилатий Вовк")