Я продовжувач Пiснi палкоi

Александр Выженко
Я – продовжувач Пісні палкої.
Хто Її розпочав і коли – таємниця.
До останньої миті співатиму Пісню з любов’ю.
Я піду, а Вона не скінчиться!

(З книги "Крилатий Вовк")