Пиятика до добра не доведе

Сергей Лебедев-Полевской
Батько з маткою бухали -
І в угарі зробили дитятко.
Одного вони не знали,
Що народиться поросятко...

Поросятко візьме гени
Тата з мамою на все життя,
І вже крім горілки йому
Нікого не треба на світі.