Шарада 7

Любовь Цай
Шарада №7

Сполучник – перший склад у слові,
Прийменник – склад, що йде за ним,
А третій склад – то є, панове,
Співак із голосом низьким.

Усе зложімо акуратно.
Що бачимо – із риб одна…
Дива! І суходолом здатна      
Пересуватися вона.