Колядка

Наталья Патута
Прилетіли голуби до вашої хати,
Сіли на порозі поколядувати.
Всипте їм зерна, налийте водиці,
Щоб водились на подвір’ї худоба та птиця.
Покришіть їм калача та розсипте крупи,
Щоб родили на городі овочі та фрукти.
Запросіть до столу, пригостіть у хаті,
Щоб були хазяї здорові та багаті!
(01/2014)