Любiй Вкраiнi

Наталья Гуркина 2
 Розлилася блакить в піднебессі
 Над Вкраїною нашою вранці:
 У Макіївціі, Львові, Одесі,
 Севастополі та Березанці…

 Ти для нас є найкраща, країно!
 Славлять неньку роботою люди.
 Богом дане ім’я Україна
 Хай, мов сонечко, сяє повсюди!

 Хай в тобі процвітатиме кожен.
 Будь багатою, наче калина!
 Всі незгоди здолати ми зможем:
 Наша вічна любов - Україна!