Колы ты хочэш миты жунку,

Васыль Брыль-Кобзар
ПудМитХуй хаттыр ей щэ й щэй

Колы ек хочыця сыдиты
Тут гондэ з дидКом Брыль Василь К,
То называйтэ гэтэ ВБийсТВом
Всих тилиВигЗогрэй Тылеч.
Бо влад вжэ владыть йих Стрылэць Ш.

Мни тута хочыця дожыты
Хотя бы паРУ Ж шэ зымэй Б.
А ны на Ружу дбайно дужу
Тут щэ й и й з ЛотосОМ борЩэй фш.

МЫ Ш гонды бачымо тахту, мо.
И навыць паРУ ЗЬ кроваТэй Х.
Тут, да, Хрыстосу е й раТунок
В тунэЛях ляхый з лёхы джэй щ.

И й вот втимяш кому с подРУхЖок,
Шо й ты шэ крошычКЫ Й с Кый еКСь.
Ага. Мы заркы розБырэМось:
А вдруг ты нэмоч в моск ейЛей зь?

Да й во: 2 шага до й посТэльКЫ Ш.
А ты миня да а ни ейк?!
Ну, опоЗорыв, бач, злодейку!
Так я ж всим сэрцэм до тыбэ зь.

Вот шаганэ яка в нас ведьм:
Всэ знае й з Гэтикы ЖыйВэй вж.

...ГарМоня? Хай в кусТах поБудэ!
А ты мне, Будда, що-к в тахте й