Знову ще один день

Юлия Чернюк
Знову ще один день,де нас немає
Є окремо ти і десь окремо я,
Осінь листя вгору підіймає
Не загорами вже й зима.

А нас як не було, так і не буде,
Хоч пройдуть морози, холода
На заміну прийдуть нові люди.
Прийде сонячна весна...

Так триває рік за роком,
Життя невпинно минає,
Зустрілись з тобою ненароком
Але нас не було..нас немає...