Евромайдан

Ди Мэй
А Майдан купається в хвилях кольору крові,
В криках та стонах студентів та вірних батьків,
Купається в вірі, в надії та в щирій любові,
В непідкореній волі, відомій серед дідів.

А Майдан купається у вірі у зміни на краще,
У вірі у себе, в незломний козацький наш дух,
У вірі, що скине із себе усе те пропаще,
Що, мов каменем по склу, ламало наш слух.

А Майдан купається в надії на краще майбутнє,
В надії на щастя, на радість, на волю в душІ та дУші,
В надії, що Україна стане ще більше могутня,
Що скинуть кайдани революціонери дужі.

А Майдан купається у щирій любові,
В любові до неньки, до батька та наших дідів,
До України, що пройшла шляхи всі тернові,
В любові до широких ланів та безкраїх степів.

Свободою й кров`ю омитий стоїть величаво Майдан,
Здригається земля вся від шуму скидання кайдан,
Цей бунт та революція українських свідомих громадян
Показала й покаже, що досить з них вже шахраїв й оман.

3-7/01/14