Motherland mathematics

Олись Лапковский
Математика Материзни

Час зупинився?
Чи стрічка Мебіуса продовжує гуляти?
Час зупинився?
Чи стрічка Мебіуса продовжує ходити?
Час зупинився?
Чи стрічка Мебіуса продовжує вихляти?
Мати, ми продовжуємо текти вісімкою твоїх грудей 
в той час, коли ти танцюєш вісімку лоном.
Маємо зупинитись у точці АНАХАТИ?
Чи далі розкручуймо спіраль пружини –
пірамідки, у яку грається твій хлопчик?
Коло добігає кінця.
Після крапки -  початок.
Уробороси твого кундаліні виструнчуються у стрілу,
що летить у зоряне тіло твоє, о  МАТИ,
Мати –Матеріє.
Жертва – це позиція матері.
Народження дитини – це завжди жертва.
Яку ти завжди приймаєш так радо
(на яку ти завжди йдеш так радо).
ЧИ НІ??
Я бачу у небі - лоно Авраама.
Я бачу нашу планету – пульсуючий плід.
Я бачу у матері руках державу –
кулю, що обертається на хресті,
як корінь слова довкруг основи,
у якому наріжний камінь – це закінчення.
Мої очі – синє та каре,
мої очі – зелень лісів.
Допоки житиму, служитиму Тобі,
Мати,
Спаси, Bee (Бі)

5 січня 2013