Я не такой. 04. 07. 1991г. кн. 19

Дмитрий Данилюк 3
04.07.1991г.   Данилюк Д. Е.   №19.
На украинском языке.

Я не такий, як ти мене створила,
Навіщо на весь світ мене хвалила?
Навіщо малювала те, що і не бУло?
Моє десь серце про твоє почуло.

Мені про тебе вітерець шепоче,
Дорогу місяць показати хоче.
І звін високо на звіниці звонить,
Жалію що до тебе другий ходить.

А ти приходь до білої зірниці,
Зустрінимось у нашої криниці..
Де музика так чисто серцю грає,
Де соловей про щастя нам співає.

Співає пташка дня свого жаліє,
Луч світу по каплиноці темніє.
Хотів би я сховатися с тобою,
Чи потекти широкою рікою

В тумані біло-ніжному втопитись,
Піти край світу, і знову там влюбитись.
Серед зірок найти свою зірницю ,
І впасти в сіно- свіжого копицю.