Поет съм аз...

Красимир Тенев
                "Не аз, не аз, Господи, го пиша –
                друг ми го диктува вътре в мен."
                Радко Радков

Поет съм аз, не бизнесмен.
Творя, но с ниска продуктивност,
не съм натрапчиво пробивен...
От нещо щом съм вдъхновен

не спира то да ме опива,
обсебва целия ми ден,
нощес, от него запленен,
в безсъници се мятам диво.

Диктува моите творби,
различни по размер и форми,
отгоре ангел, може би...

Не гоня планове, ни норми.
А на когото му харесват,
ще ги намери на адреса: