Вiдповiдаю Людям, КОМУ, цiкаво..!

Леся Танюк
Присвячується, моїй, СУСІДЦІ!

Хто "ти" така, щоб Табе, чужії Люде, плаття купували?!(Це я, про ВЕСІЛЬНЕ!).
відповідаю:дорога, моя, сусідко, аби, ЗНАЛИ!
Жона, Дружина, і-навіть ще й, дружинонька,
супругова ЖОНА, - ЧЕРВОНАЯ КАЛИНОНЬКА!

А ще?! ЛЮДИНА, ЛЮДИНА СТО РАЗІВ ...
А значить, у мене в СЕРЦІ, вже, сто гараздів!
ГРОМАДЯНКА УКРАЇНИ,І,просто, молодая ЖІНКА,
ДівчинОнька Молодая,-а Не ганчірка!

Майбутня Мати, Матуся,- МАТІР
Господиння, що буде, у ГОСПОДІ ДБАТИ!
ПРИХОЖАНКА ЦЕРКВИ ПРАВОСЛАВНОЇ,
Не Печериця з лісу, занедбаного-давнього!

Отакої?! Плаття я, ХОТІЛА?! ТО НЕ БЕРІТ,
Як гуцули наші! Як ТИ бідний, то, ГАНБІТ!

Звісно,маю привести свою писанину до порядку,і таке інше,та сутність нашого "нікчемного" життя,все ж я залишу. Просто,самій смішно.Ну без сміху і сліз,справді ніяк!
 

А ви не думали,що якщо я була б і гірша від усіх вас,то ж,зростала я у суспільстві тутешньому,і не гірше від усіх.Двічі у школах була комсоргом класу.Старостою,коли навчалася на водія ще у школі.Так у чому  справа,чому мені так не комфортно? Бачу,вам зі мною теж.

РОЗБЕРЕМОСЯ !