Адресовано меру, -Рави Руськоi!

Леся Танюк
Комічне те, що пішли "УСІ", на КИЇВ,
Комічно те, що Діток, привели.
ГАНЕБНО, що закони... обступили,
ДЕРЖАВУ, яку ВИ, все ще, ганьбете!


вони прийшли "УСІ", громить СТОЛИЦЮ,
Українськую, із Святості,-СВІТЛИЦЮ!
ХОЧЕМО,-"від себе відповім"-аби, дивились,
На безлад ПРЕЗИДЕНТ, як ми, ЗГАНЬБИЛИСЬ!


ПИШІТЬ ЗАКОНИ, ПРОГРАМИ, І, НА КІНЕЦЬ-вІрші,
Якщо у душах ВИ, нічим, Не, ГІРШІ!
ПОЛЯКИ свою ДЕРЖАВУ, давно будують,
У 90-х до нас нахлинули, де НЕ бідують!(За товарами приїздило, майже усе ПОЛЬСЬКЕЄ ГАЗДИЛО!).


Оце Вам, люде, такеє Евро, (Сучасна Європа!).
Пожинають, і, ВОНИ, доленосні, жеври! (Жевріти, тобто, тліти).


ВигІдна для Європи ПОЛЬЩА чим? Арсеній Яценюк?!
А тим, щО ВОНИ, ка-то-ли-ки! Можу далі..!