Твоi iдеальноi нiжностi дотики...

Ди Мэй
Твої ідеальної ніжності дотики
колись стануть найнезграбнішими,
так само як і улюблена пісня
(поставлена на рингтон будильника)
стає найогиднішою.

Твої ідеальної м'якості губи
колись стануть найжорсткішими,
так само як і найтвердіша подушка
з часом стає найплоскішою.

Твої ідеальної блакитті очі
колись стануть найсклянішими,
так само як і найчистіше скло
стає найчорнішим.

Твої ідеальної улюбленості руки
колись стануть найнезнайомішими,
так само як і небіжчики
з часом стають забутими.

Твоя неідеальна розумна дівчинка
колись стане мудрішою,
так само як і найлінивіший учень
стає найвідомішим науковцем.

Твій найідеальніший для неї вчинок
колись стане найбільш помилковим,
так само як і ваша пара
(бо ж ти не бачив більше майбутнього)
стане колись бувшою.

16.10.13