Два козаки

Александр Соседка
Усьому світу довели обидва брата,
Яка Українська земля людьми багата.
За козаками нашими чергуються дівчата,
Усім довели ,що у них не крайня хата.

І кожен раз суперникам доводять,
Коли у ринг під гімн України заходять ,
Вони тактичну гру свою заводять,
Тож у двобою переможцями виходять.

Та кожен з них велике серце має
І на обличчі щиру посмішку тримає.
Хтось ,раптом їх слабкими називає,
Пізніше той ,великий клопіт має.

Натовчуть йому пику лівою рукою,
Що твердим джебом не дає покою.
Хоча вона вважається слабкою,
Чужі обличча ,малює синьовою.

Пишається братами батьківщина,
Кличків родина і могутня Україна.
Бо мрія у всіх нас одна  єдина,
Щоб процвітала рідна ненька Україна.
Сосєдка О.Д.    12.10.2013р.