Частина стада

Птена
Давно я звикла жити в цьому світі
що з шкіри пнеться щоб тебе зламати
і люди ненавистю оповиті
як ти впадеш,руки не протягнуть щоб встати

Невже наш світ настільки зіпсувався
що навіть діти зліші за дорослих
і до таких подій ніхто не готувався
лише ідемо разом всі наосліп

Ідемо вслід за тим хто продиктує моду
і не спитаємо навіщо так,для чого
людей тепер оцінимо лише за вроду
і серця бачити ніхто не схоче твого

Ми стали всі тупим бездумним стадом
що слідує тому що скажуть люди
а особистостей залишилось настільки мало
одні підлеглі моди всюди

Тепер скажу,не бачу в цьому змісту
життя одне-живем його як хочем
якщо ж ти стада часть,то маю прикру звістку
в один момент воно тебе затопче