Любов

Ксения Матвиенко
Любов - це те, що всередині,
Але не те, що вже в родині
Це однорідне почуття
Як справедливе каяття
Той, кого любити ти клянувся
Тебе давно напевно позабувся
Ти маєш жити і просити в Бога вибачень
За те, що присягався ти любити,
Але забув про все святе.