вже не для тебе

Ди Мэй
Цей вірш вже не для тебе
і наступні не присвячені тобі.
З тобою я пальцями торкнулась неба
і з тобою заблукала я в пітьмі.

Цей вірш вже буде не для тебе,
ці рядки співають не тобі.
Скажи "прощай" - це все, що треба,
і я піду, утоплена в вогні.

24.04.13