Ченгеджийница

Радко Стоянов 2
Ченгеджийницата трака,
вдига шум, набира пара.
Някой дръпна за мустака
мафията върла, стара.

Се-Ре-Се-та и комплоти
друсат цялата държава.
Политици по кюлоти
кичат се с позорна слава.

Подкупи и контрабанда,
наркотици и цигари,
всеки спретнал си е банда,
граби, граби, както свари.

Ченгеджийницата трака,
вдига шум, набира пара,
а народът СРАМНО ЧАКА
някой в пътя да го вкара!