Лiто, лiто, лiто

Людмила Журавская
З циклу "Карпатські замальовки"

У кущах зелених, чорні оченята,-
Сяють наче зорі зібрані на свято.
А рум`яні щічки стиглої бруснички,-
Край стежини бачу, що веде до річки.

Бджоли в звіробої свій нектар збирають,-
Сонячні зайчата над струмком стрибають,
Папороть скидає щедрі срібні роси,
Та не на стежину,- на травички коси.

У траві голівки чебрецю сховались,-
Деревію шапки зрідка,- все ж гойдались,
А смачні суниці, наче краплі крові-
Літо, літо, літо - барви кольорові!

Дякую знов Богу за скарби,- не злато,
Що усім дарує щедро і багато!

   ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА