Yesterday - The Beatles

Миррор
Джон, с Новым годом!

                Yesterday 

Yesterday
all my troubles seemed so far away.
Now it look as though they're here to stay.
Oh, I believe in yesterday.

Suddenly
I'm not half the man I used to be.
There's a shadow hanging over me.
Oh, yesterday came suddenly.

Why she had to go I don't know, she wouldn't say.
I said something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday
love was such an easy game to play.
Now I need a place to hide away.
Oh, I believe in yesterday.
________________________________________

Лишь вчера

Лишь вчера
мне казалось, не было преград,
а сейчас их - бесконечный ряд.
О, как я  верю во вчера.

Но затем
Понял я, что кем-то стал не тем.
Надо мной нависла грусти тень.
Но лишь вчера пришло затем.

Что ж ушла она, не сказав где был неправ?
Всё - моя вина. Я тоскую по вчера.

Лишь вчера
беззаботно я в любовь играл.
От себя я спрятаться бы рад.
О, как я  верю во вчера.