не впевнений

Алёна Бабий
я кажу що не вмію не марити
хоча б днем одним ще
із тобою
я кажу що я не здатен на сни без тебе
що я не вмію глибоко вдихати
коли тебе нема поруч
і що я дуже лякаюсь темних вулиць
коли ти не тримаєш мене за руку

але це все пусте
дурниці
я продовжую засинати
я дихаю
гуляючи незнайомими вулицями
кожен день

чи я живий?
не знаю
не впевнений