Похожее на стих

Галина Серженко
Всім, хто літає на крилах раджу:
Застрахуйте своє бідне серце,
Бо на такій висоті, як відомо,
Воно неодмінно розіб’ється.

Довго збирати будете по частинах.
І навіть якщо зберете,
Не скоро оте падіння забудете.

Сліпими й глухими не будьте
І пам’ятайте пораду:
Літати все ж варто,
Але будьте готові падати.