***

Виктория Сударева
Така таємна ніжність у твоїх очах,
І сум глухий, невіданий нікому,
І посмішка тужлива на вустах
Раптово гасне, наче зорі світанкові.
Така солодка ніжність у твоїх очах,
Така нестерпна біль у погляді твоєму,
Хоча зустрілись ми лише єдиний раз,
Здається, все життя з тобою ми знайомі...