вчора було тепле л то

Клавдия Дмитрив
Вчора   було  тепле  літо
 І батьки  були в  цвіту.
 Наче  спілий колос  жита,
 Наче  пасіка в  меду.

 А  тепер настала  осінь,
 Сивина  торкнулась їх,
 Наче трави в срібних  росах,
 Наче  їх  присипав  сніг.

 І  сьогодні   батьки  у  сріблі,
 У  їх  косах  сивина.
 Сизим  голубам  подібні....
 І у  цім не їх  вина....
       12.01.2014