Ой, моя матусю..

Клавдия Дмитрив
Ой,моя  матусю,
Ти -моє  серденько.
Притулюсь  до  тебе,
Пригорнусь ,рідненька...

Ти мене обіймеш,
Як  колись,в  дитинстві.
Як  дитину  приймеш
І  даси  гостинці.

Я  тебе,матусю,
Над  усе  ціную.
Сиву  твою голов
Ніжно  я  цілую.

Тобі вдячна,рідна,
За те,що зростила.
З гордісю  й  любов'ю
Мене  в  світ  пустила.

Тобі я вклонюся,
На коліна стану.
Й, як потрібно, з  неба
Зіроньку  дістану.

Ти -найкраща в  світі,
Люба  моя  мамо!
Ми-для  тебе діти,
Як  колись,так само...
        12.01.2014