Я там, где ты. Галина Ткачук

Радко Стоянов 2
Я там, где ты, всегда я там-
Мечтой летаю!
Твой взгляд меня заколдовал-
Не отпускает.
Печальной страстью он пленил
И сердце ранил.
Меня нежданно покорил,
К душе причалил.
Паду звездой у твоих ног-
Забыть не сможешь!
И не поможет даже Бог
Найти дороже.
Моей узнаешь глубинУ
Любви небесной.
В твоей душе я утонУ
Навеки … грЕшной…


АЗ ТАМ СЪМ, ГДЕТО СИ И ТИ
Превод: Радко Стоянов

Аз там съм, гдето си и ти-
летя с мечтите!
Ах, твоят поглед ме опи-
не ме отпуска.
С печална страст ме той плени,
разби сърцето.
Незнайно как ме покори,
в душа заседна.
Като звезда ще падна аз-
не ще избягаш!
Не ще помогне даже Бог
да найдеш пътя.
Ще сетиш мойта дълбина,
любов небесна.
В душата ти ще се стопя
навеки…грешна…