Хочеш...

Ксения Дыяк
Ти мої крила, хочеш, візьми собі,
хочеш, усе життя присвячу для тебе,
тільки мене саму не лишай у пітьмі,
стань моїм місяцем, зорями, сонячним небом.

Хочеш, чистим повітрям для мене будь
і я наповню жадібним вдихом легені,
тільки, коханий, серед зими не забудь
мої долоні зігріти у своїй кишені.

Хочеш, з тобою буду кожного дня,
хочеш, тобі подарую і доньку, й сина,
лиш обіцяй, що не встане між нами брехня,
що я для тебе назавжди залишусь єдина.