Важливо бути поряд

Иулианна Июлева
це так важливо бути поряд,
що зводить вилиці і пальці гне.
впиваюсь нігтями сама собі в долоні,
і тіло, і душа вже як одне.

обох торкається той біль страшенний,
що вбив десятки, тисячі людей,
але не здамся, не скорюся долі -
чекай від мене, я прошу вістей.

листи за відстань довші, так ступай же
по них  - прийди до мене, обійми.
так важко і важливо бути поряд
з коханими та рідними людьми.