Тонге уйлар

Лилия Загретдинова
Назлы кузлэр мэхэббэтен тапканда,
Нинди хислэр кинэт туа жаннарда?!
Йокысыз тоннэр булганда,
Торле уйлар килэ башларга.

Кемнэр очен матур таннар ата?
Кемнэр очен сайрый сандугач?
Аерылу мизгеле булгач доньяда,
Булсын иде тизрэк кавышуда!



11.01.2014