Шевченко

Анжела Ангел Шкицкая
Великого Шевченка поважаю,
Його вірші несу через життя.
З ним день у прірву ночі проводжаю,
Навчаюся, зростаю. Й співчуття
Народу, що в неволі жив, у бідах,
Висловлюю, й до Бога молитви...
Шевченко нам про те життя повідав.
Молив Тарас країну цю спасти.