Я буду помнить

Птицасиница
Чому життя таке не справедливе,
Чому із нього, йдуть прекрасні люди
А злі безчесні і зрадливі
Не знають лиха..вируючи по-всюди..
Здається відповідь не можна дати
Та кожен все-таки повинен знати
Що все погане з пам'яті зітреться
а все прекрасне,буде вічно у серцях палати
і доки душі наші будуть жити
Тебе завжди ми будем пам'ятати!