Вечiр

Катерина Вельгош
Це був останій літній вечір,
можливо вже і не згадаєш ти.
Я обнімала твої сильні плечі,
та відчувала подих теплоти.

Нам добре так було тоді,
напевно памятаєш ти...
як зігрівав руки мої холодні
та був моїм наркотиком від самотності й журби.

Марно мріяла, щоб все не закінчилось отак,
стискаючи усю себе в кулак..
Але закінчився наш спектакль,
нажаль, це був лише один єдиний акт!