Як страшно жити в самот

Данильченко Ярослава
Як страшно жити в самоті,
Як страшно жити у полоні,
В полоні мрій і почуттів,
Які залишаться з тобою.

Як страшно жити в самоті,
Ти сам, один у всьому світі,
Немає близької людини,
Яка б допомогла тобі.

Як страшно жити в самоті.
В полоні мрій, ілюзій, згадок,
Які у серці-назавжди
Залишаться в часи печалі.

Як страшно жити в самоті.
Боючись розказати,
Відкрити хоч одній душі
Всю біль свою печальну.

Як страшно жити в самоті,
Не хочеться так жити…
Не побажаю я тобі й собі
Відчути цю біль жахливу.

Як страшно жити в самоті
Ковтати сльози, і кричати
Так страшно жити. І тебе
Лиш в згадках бачити, вмирати

Як страшно жити в самоті
Коли вже нікого шукати
Коли любові не знайти
Як страшно просто існувати