У нас вдома

Виктор Симоненко 2
             
У нас дома кошенята
Невсидючі, як малята
Кіт маленький, Барсік звати,
Схожий на сіама… тата,
Киця, Сонечка маленька
Наше сонечко маленьке….
Це кумедне диво світу,
Наше щастя, наше свято
Світ цікавий дивосвіту
Киці, ми, та мама з татом.