Тече долиною рiка

Оксана Низенко
  Тече долиною ріка, як наші мрії швидкоплинні,
  І ні початку, ні кінця, не має та ріка й зупину.
  Вона не має вороття, бо її ціль - то море синє,
  А море прагне в океан, щоб завершити свою мрію.
 
  Але не має тут кінця, все починаєть з початку.
  Так люди все своє життя ідуть до цілей своїх палко.
  І крок за кроком, мить за мить ми наближаєм свою мрію,
  Без неї все втрачає сенс, тому ми боремось за неї.
 
  За кроком крок, і мить за мить...