Брату в юбилей

Владимир Мишурский
Тай звідки ті роки беруться? Хто знає?
Чому так миттєво спливають й незримо?
От наче на шлях свій ступив – та чекає
Вже сьомий десяток тебе за дверима!

І може хтось скаже – Зима на порозі,
А інший промовить – вже вечір сіріє...
Та це не про тебе – бо роки не в змозі
Догнати того, хто старіти не вміє!

Того чиї думи спочинку не знають,
Чий пульс так невтомно і молодо б'ється,
А руки мов крила, завжди пригортають,
Дочок та онучку до щирого серця!

Брат, твій ювілей – не лише твоє свято,
Святкує цей день і рідня твоя теж.
Хай Бог тобі років пошле ще багато,
Здоров'я і щастя відпустить без меж!

Нехай під вікном соловейко грайливо
Співає для тебе всю ніч до зорі,
А щоби жилося заможно й щасливо,
Цвів кущ калиновий в твоєму дворі!

Нехай же душа твоя ввік не старіє,
До хліба завжди на столі буде сіль,
У холод теплом своїм сонце зігріє,
А шана й подяка звучать звідусіль!