намисто

Александр Шатковский
за горами за долами
дні проходять без програми
дні минають ночі скиглять
де ж ти ходиш доле бля*ь

я не знаю в чому річ
просто день і просто ніч
ти літаєш  я плазую
запитаю в тебе хулі

люба моя тілі тілі
зорі в морі в небі хвилі
алюміній в моїм тілі
ми наробимо дебілів

сни насняться чисті чисті 
а моя душа в намисті
я намисто розриваю
птаха в небо відпускаю

не ходіть за мною діти
не ходіте не ходіте
я намисто розриваю
птаха в небо випускаю

я намисто розриваю
птаха в небо запускаю