***

Богдан Сокур
Київ вечірній.
Пафос в прокурених мізках.
В повітрі вино і запах недешевих парфум.
Я буду страждати зі сцени,
Намагаючись втіху відгризти.
Ми не побачимось.
Де в стихійній радості буде сум.