Ромашковi мрii

Олеся Максимовская
Розіллються осінніми зливами
Моїх сліз одинокі перлини…
І в години життя нещасливії
Усім серцем до тебе прилину.

Замете мою душу розхристану
Несподівана люта завія.
Як на сповідь правичку освистану,
Принесу тобі змерзлу надію.

А як долю мою сонця промені
Благодатним торканням зігріють,
Подарую тобі я – оновлені –
Свої чисті ромашкові мрії!..
                2001