Хм...

Сваволя
Померла
Відраза
Не зразу
Цілую
Мертва
Зараза
Страждаю
Печуся
Сміюся
Лиснію
Каюсь
Бішуся
Боюся.

***
Я помру.А ти житимеш.
Я піду.Ти залишишся.
Я засну.Ти любитимеш.
Я здихну.Ти надишишся.

***
Не убивай мене,а розстрілюй подихом,
Не кохай мене,а розбещуй дотиком,
Не лякай мене,а нявкочи моїм котиком.