Прощаю...

Сваволя
Я прощаю.Ти чуеш?-прощаю
Біль і зраду,
Огиду життя.
Я втрачаю.Ти чуеш?-втрачаю
Трохи серця
і майбуття.
Я кохаю.Ти чуеш?-кохаю
Бо без тебе
Я чи не я?..
Я страждаю.Ти чуеш?-страждаю
Бо навіки
Я вже не твоя.
Я волаю.Ти чуеш?-волаю
Допомоги
Дай мені вщерть.
Я вмираю.Ти чуеш?-вмираю
Ти-життя
і ти моя смерть.
Я вдихаю.Ти чуеш?-вдихаю
Подих мрії
надії,жалю.
Я ще й досі тебе лиш кохаю
Та вже більше тебе не люблю.