з тобою

Хриха Ру
Я залишусь фотографією на твоєму столі.
Прошу не викидай,не дай мені пропасти.
Я залишусь твоїм, по святах, алкоголем.
Вони вже давно хотіли нас обікрасти...

Я залишу минуле,а тебе собі заберу,
Благаю не йди, все стерпи - ми побачимось скоро...
Я все розкажу, найзухвалішому, доль інженеру!
Невже загубила в тобі своє я добро?!

Нехай люди говорять, їм не вір, вір мені.
Милі до болю слова "я з тобою..".
Ми будем разом на арені раю,
і скажу що я завжди буду з тобою..