Почуття до тебе

Валентина Орябинская
Ось - відкрита душа!
Серце солодко б'ється!
І нічого, на жаль,
Уже не повернеться...

А чому ж так тепло
На душі моїй, милий?
Моє сонце зійшло,
На душі так красиво!

Твої очі блакитні,
Погляд твій дивовижний!
Я дивлюсь ненаситно...
Ти для мене - мій ближній.

І твоїм оченятам я тепло всміхнуся...
До твоєї щоки, милий мій, доторкнуся...

18.01.2014