Пробач мен

Екатерина Декиндл
Пробач мені, я дуже тебе прошу,
Ти, відпусти мою душу.
Пробач мені, я хочу все забути,
На жаль, минулого не повернути.
Пробач мені, молю тебе я дуже,
Прощавай мій любий друже.
Пробач мені, все мною скоєне,
Хочу забути, усе мною спотворене.
Пробач мені, відпусти мої гріхи,
Віпусти, не заради втіхи.
Пробач мені, хочу все змінити,
Дозволь минуле похоронити.
Пробач мені, я дуже тебе прошу,
Ти, відпусти мою душу.
Пробач мені, я хочу все забути,
На жаль, минулого не повернути.