18. Розлилася ричка в березни...

Анатолий Филимонихин
(пісня)

Слова - Микола Васильківський.
Музика - Анатолій Філімоніхін.

. . . . . . (Душі і голосу України - Ніні
. . . . . .  Матвієнко присвячується. Авт.)


Розлилася річка в березні,
Ходить дівчина по березі.

Ходить, повінню милується,
В день побачення хвилюється.

А що річка така паводна,
То дівчина тиха, лагідна.

Це вона весні завдячує,
Що у неї - день побачення.

Час із милим зустрічатися,
Щоб повік не розлучатися...

Розлилася річка в березні,
Ходить дівчина по березі...