Рiздвяна нiч

Валентина Петроченкова
Чарівна ніч, у зорепад заквітчана,
у віхолі колядок і пісень,
Різдвяна ніч, із Всесвітом повінчана,-
подарувала людству світлий день.
 
Прийшов Ісус, посіяв зерна Істини,
яка в любові й радості зроста,
щоб кожен з нас відчути міг воістину
в своєму серці Дух Живий Христа.