Tell me

Фаина Фанни
Tell me my darling ,truly  tell,
Do you remember  Deira  hotel ?
I close my eyes and see Dubai.
Cozy hotel and the store nearby.

Do you remember ,I asked to buy.
In that small market in Dubai.
Cute teddy bear. I still save it.
It has soft ears and funny feet.

Tell me my darling ,truly  tell,
Do you remember  Deira  hotel ?
I close my eyes and hear your ‘bye’
I save in my heart those days in Dubai.